fbpx

Swiss Arabian

March 25, 2019
Behind Swiss Arabian

История

Swiss Arabian е уважавана марка, благодарение на своята иновативност, техническа експертиза, но най – вече на високото си качество. Производство е сред пионерите в арабската парфюмерия и през годините с гордост си е завоювало име, свързано с изключителноата класа на съставките в тяхните парфюми.

Историята на Swiss Arabian е магнетична приказка, която води своето начало преди повече от 40 години. Пионерът в арабската парфюмерия е основат презп 1974г. От Mr. Hussein Adam Ali, млад визионер от Йемен, с богато познание и голяма страст към парфюмерията.

Днес производството на Swiss Arabian е локализирано в Обединенте Арабски Емирства и експортира към магазини в над 85 държави по цял свят.

Парфюми

Разнообразната гама от парфюми, ароматни масла и олиа е спечелила място в сърцата на всички ценители, благодарение на луксозното представяне на марката – от изтънчените ухания, до изисканите опаковки, в които се предлагат. Компанията има усет към всеки детайл и кара клиентите си да се чувстват специални както на важните поводи, така и в самото ежедневие.

Философия

Swiss Arabian имат опит и познание в Арабската парфюмерия, страст към уханията, носят в себе си ориенталското майсторство и непреходна елегантност в парфюмерията. Всичко това правят парфюмите им, като завладяват въображението ти и подчертават красотата на истинската ти същност.

Множество представители на колекцията на Swiss Arabian са сред най-търсените парфюми в света! Ела да усетиш тази съвършена комбинация от култури и ухания. Позволи на неповторимите ни творения да те поведат на ароматно пътешествие на сетивата, което те издига до кулуминационен момент, който продължава завинаги!

Продукти

 • -9%

  Al Amaken 50ml парфюмна вода

  90.00лв. 82.00лв.
  Купи
 • Al Waseem 100ml парфюмна вода

  80.00лв.
  Купи
 • Attar Al Ghutra 100ml парфюмна вода

  Изчерпан 150.00лв.
  Още
 • -23%

  Attar al Sheila 100ml парфюмна вода

  150.00лв. 115.00лв.
  Купи
Пишете ни

Ще Ви отговорим възможно най-бързо!

Не се чете? Смени код! captcha txt
0
0
0
0

Напишете вашето търсене