fbpx

Lattafa

March 25, 2019
Behind Lattafa

История

Марката LATTAFA е създадена през далечната 1982г. от г-н Шейх Шахид Ахмад като първоначалната коцепция е била да бъдат създадени високо качествени парфюми които да обслужват клиенти в Близкият Изток. Като добър визионер създателят бързо успява да наложи марката и да я направи наистина уважаван и силен бранд, който да вдъхновява и развива стилът на арабската традиция в парфюмите.
След 2012г. LATTAFA създава още няколко бранда като ASDAAF, VURVE, RAVE, които обогатяват портфолиото и създават още по конкурентен продукт, а парфюмите стъпват както на Европейският континент, така и в САЩ, Австралия и много други страни в Азия и Африка.
Марката LATTAFA е създадена и вдъхновена от думата „VERVE” която значи страст и енергия, тези атрибути са неизменно вплетени във всеки един аромат създаден от марката.

Парфюми

Разнообразната гама от парфюми, ароматни масла и олиа е спечелила място в сърцата на всички ценители, благодарение на луксозното представяне на марката – от изтънчените ухания, до изисканите опаковки, в които се предлагат. Компанията има усет към всеки детайл и кара клиентите си да се чувстват специални както на важните поводи, така и в самото ежедневие.

Философия

Lattafa имат опит и познание в Арабската парфюмерия, страст към уханията, носят в себе си ориенталското майсторство и непреходна елегантност в парфюмерията. Всичко това правят парфюмите им, като завладяват въображението ти и подчертават красотата на истинската ти същност.

Множество представители на колекцията на Lattafa са сред най-търсените парфюми в света! Ела да усетиш тази съвършена комбинация от култури и ухания. Позволи на неповторимите ни творения да те поведат на ароматно пътешествие на сетивата, което те издига до кулуминационен момент, който продължава завинаги!

Продукти

 • Adeeb oт Lattafa 80ml парфюмна вода
  -37%

  Adeeb oт Lattafa 80ml парфюмна вода

  79.00лв.
  Купи
 • Ana Abiyedh Rouge 60ml парфюмна вода

  75.00лв.
  Купи
 • -18%

  ANA ABIYEDH от Lattafa 60ml парфюмна вода

  70.00лв.
  Купи
 • AREEJ SHAMOOS от LATTAFA 35ml парфюмна вода

  Изчерпан 29.00лв.
  Още
Пишете ни

Ще Ви отговорим възможно най-бързо!

Не се чете? Смени код! captcha txt
0
[]

×