fbpx

Al Haramain

about us

March 25, 2019
Behind Al Haramain

История

Историята им започва през 1970г. с основателя Kazi Abdul Hague. Неговата страст са били скъпите екзотични ароматни съставки, които са създали традицията на Al Haramain и поддържат класата на марката и до днес. Започва от магазинче пред джамията Al Haram ,а днес достига до магазини из целия свят. Името на Al Haramain произлиза от двете най-свети джамии в света – Masjid Al Haram и Masjid Al Nabawi в Медина.

Още след пускането в продажба на първия парфюм през лятото на 1970, Al Haramain стабилно израства и успешно създава мрежа от забележителни магазини из целите Арабски Емирства, Оман, Саудитска Арабия, Бахрейн, Синагапур, Малайзия, Кувейт, Катар, Обединеното Кралство и Съединените Американски Щати, спечелвайки уважението и любовта на клиенти от над 100 държави в света.

Парфюми

Al Haramain са сред лидерите в производството на парфюми от 1970г. Ние правим това, което обичаме и винаги следим изменящите се стандарти и тенденции, така че да задоволим вкуса на потребителите ни. Al Haramain успешно е скрепил връзката с множество ценители на парфюмите по целия свят.

Философия

Не съществува заместител на качествените съставки. Нашата цел е всеки парфюм да бъде направен от най – висококачествените съставки. Нашите ръководители лично пътуват из целия свят, за да подберат най – доброто, без значение дали се касае за дълбините на гори в Индия пустошта на Салала. След като пристигнат в лабораторията, нашите парфюмеристи подбират и настройват уханията и нюансите, за да се получи изисканият аромат, който достига до вас.

Продукти

 • alh hazara mil front copyalh hazara mil b

  Alf Zahra oт Аl Haramain 15ml парфюмнo масло

  45.00лв.
  Купи
 • amazing mukhallath edp ml fal haramain amazing mukhallath b

  Amazing Mukhallath oт Al Haramain 100ml парфюмна вода

  450.00лв.
  Купи
 • amber oud gld edtn bottle fharamain amber oud gold edition spray ml b
  -4%

  Amber Oud Gold Edition, от Al Haramain, 60ml Парфюмна вода

  134.00лв.
  Купи
 • -16%

  Amber Oud Tabaco Еdition oт Al Haramain 60ml Парфюмна вода

  134.00лв.
  Купи
Пишете ни

Ще Ви отговорим възможно най-бързо!

Не се чете? Смени код! captcha txt
0
[]

×