fbpx
about us

Scent of the East

Вдъхновение

Всеки знае за могъщата сила на аромата. Дори само един мирис е способен да пробуди спомени, усещания, мисли, желания. Такова влияние и въздействие има и парфюма. С тази вяра ние искаме да Ви предоставим не просто парфюм, а неповторимо усещане и цялостна визия.

Идея

Ние се водим от разбирането да направим достъпно могъщото въздействие, което дават високият клас парфюми по целия свят. Ние знаем какво правим добре и винаги се стремим към съвършенство. Така успяваме да ви предложим богат избор от над 1000 изключителни парфюма, с които сме извоювали непоклатимото си място на световния пазар

Избор

Базовите нотки в традиционните арабски парфюми са тамян, жасмин, сандалово дърво, водни лилии, джинджифил, кехлибар, мускус и уд. И макар че в България се гордеем с отглеждането на маслодайна роза, нейните свойства са открити далеч преди да бъде внесена по нашите географски ширини. Именно тя е царицата в източната парфюмерийна индустрия. Най-добрите рози биват отглеждани в долината Таиф, Саудитска арабия и е основа в почти всички парфюми за мъже.

Качество

Представяме ви двете световни водещи компании в лускозната парфюмерия – Al Haramain и Swiss Arabian. Умело сме подбрали най – търсените и изискани аромати от колекцията на тези две световноизвестни с високото си качеството марки. Чувство, пренесено от Изтока, магнетично поднесено с много внимание, специално за теб.

Удоволствие

С гордост можем да заявим, че помагаме на нашите клиенти да се докоснат до величествената култура на изискаността и богатството с помощта на парфюма. Всеки един от тях е представен в луксозна изящно изработена бутилчица с красива опаковка, а всяко впръскване те пренася на вълшебно място и въображението се превръща в реалност!

about us bottom
Пишете ни

Ще Ви отговорим възможно най-бързо!

Не се чете? Смени код! captcha txt
0
[]

×